Facebook

Volg ons ook op Facebook:
https://www.facebook.com/boerderijkrokus

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Unsupported get request. Object with ID 'boerderijkrokus' does not exist, cannot be loaded due to missing permissions, or does not support this operation. Please read the Graph API documentation at https://developers.facebook.com/docs/graph-api
Type: GraphMethodException
Code: 100
Subcode: 33
Please refer to our Error Message Reference.
Deel dit via:

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.204.227.250 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
4 berichten.
Ruben Ruben uit Amsterdam schreef op 04/02/2017 om 15:40:
Dag. Is het ook mogelijk om ip de boerderij te komen kijken met onze kinderen? Zouden ze heel leuk vinden. Groeten
Elvira Elvira uit Amsterdam schreef op 16/09/2015 om 22:10:
Beste boerderijmensen, zo stil als het bij ons is zo kakelt het bij jullie! Ik van de kippenverzorgploeg ben benieuwd of jullie eruit komen wie van de bruintjes nu mevrouw Houdini is. Mij is het nooit gelukt, al leek het steeds dezelfde. Die naam snappen jullie vast wel. Helaas woon ik toch te ver weg om mijn restjes sla en komkommer te brengen.... Veel plezier met de kipjes, hopelijk een goede start zonder vogelgriep!
Anne Anne uit Amsterdam schreef op 04/09/2015 om 18:23:
Wat fijn dat onze campus-kippen binnenkort bij jullie een nieuw thuis vinden, wij moeten helaas afscheid van ze nemen ivm de bouw van nieuwe studentenwoningen! Dank jullie wel en veel plezier met onze Barnevelders en Sussex dames.
Elske Kusters Elske Kusters schreef op 08/06/2015 om 00:42:
We vinden het gezellig als je een bericht achterlaat!
Deel dit via:

Een nieuwe fase!

Zoals velen van jullie weten stond ons bedrijf al enige tijd te koop. Omdat wij daar zelf voor kozen. Afgelopen zomer is het bedrijf ook echt verkocht. We zitten op dit moment volop in de overdracht, zeer binnenkort zullen wij ons bedrijf verlaten. Het bedrijf wordt voortgezet door de nieuwe eigenaren.

Natuurlijk hadden wij dit niet voorzien toen we ruim 10 jaar geleden te horen kregen van Rijkswaterstaat dat we van het oude bedrijf weg moesten. Ook dat was schakelen (en vechten), maar we kozen bewust voor een locatie dichtbij. Dat had heel wat voeten in de aarde, er stond alleen nog maar gras en verder ….niets! En gelukkig wisten wij toen ook nog niet hoe ingewikkeld en frustrerend de overheid het uiteindelijk zou maken met alle regelgeving die ‘uit de lucht kwam vallen’.

Maar: het is gelukt. En wat zijn we, na 5,5 jaar draaien, nog steeds ongelooflijk trots op wat we hebben neergezet! Een bijzonder mooi en modern bedrijf met goede, gezonde melkkoeien die (na ruim 40 jaar fokkerij) ook veel melk geven. Ook het land is zo enorm opgeknapt!

Het was een moeizaam en frustrerend traject met veel tegenslagen. Maar we hebben ze altijd doorstaan en kwamen er altijd weer bovenop. Zeker ook mede door de hulp van onze jongens.

En nu…….nu is het tijd voor een nieuwe fase. We hebben een heerlijk huis gevonden in de buurt. Met vervallen schuren, we hoeven dus niet stil te zitten.

Natuurlijk valt het afscheid nemen zwaar. Maar stoppen met het een opent weer deuren voor iets anders!

Deel dit via:

Contact

logo

Boerderij Krokus
Honswijkerpad 7
1381 HX  Weesp
info@boerderijkrokus.nl
06 2816 3559

Deel dit via: