Een nieuwe fase!

Zoals velen van jullie weten stond ons bedrijf al enige tijd te koop. Omdat wij daar zelf voor kozen. Afgelopen zomer is het bedrijf ook echt verkocht. We zitten op dit moment volop in de overdracht, zeer binnenkort zullen wij ons bedrijf verlaten. Het bedrijf wordt voortgezet door de nieuwe eigenaren.

Natuurlijk hadden wij dit niet voorzien toen we ruim 10 jaar geleden te horen kregen van Rijkswaterstaat dat we van het oude bedrijf weg moesten. Ook dat was schakelen (en vechten), maar we kozen bewust voor een locatie dichtbij. Dat had heel wat voeten in de aarde, er stond alleen nog maar gras en verder ….niets! En gelukkig wisten wij toen ook nog niet hoe ingewikkeld en frustrerend de overheid het uiteindelijk zou maken met alle regelgeving die ‘uit de lucht kwam vallen’.

Maar: het is gelukt. En wat zijn we, na 5,5 jaar draaien, nog steeds ongelooflijk trots op wat we hebben neergezet! Een bijzonder mooi en modern bedrijf met goede, gezonde melkkoeien die (na ruim 40 jaar fokkerij) ook veel melk geven. Ook het land is zo enorm opgeknapt!

Het was een moeizaam en frustrerend traject met veel tegenslagen. Maar we hebben ze altijd doorstaan en kwamen er altijd weer bovenop. Zeker ook mede door de hulp van onze jongens.

En nu…….nu is het tijd voor een nieuwe fase. We hebben een heerlijk huis gevonden in de buurt. Met vervallen schuren, we hoeven dus niet stil te zitten.

Natuurlijk valt het afscheid nemen zwaar. Maar stoppen met het een opent weer deuren voor iets anders!

Deel dit via: